Advies nodig? +31 (0)418 640 240

GRATIS VERZENDING vanaf € 85,- — ...SMS / WhatsAPP: +31 6 461 366 81

Allerbeste EU/ HEYtex kwaliteit — Laagste prijs!

Het KvK.nl geregistreerde www.zaterdag.nl, 'founder' van gymdorp.nl; start: jongtalenten.nl etc.
“Zaterdag” verkoopt de beste AirTracks! Vanuit een Europese productie en letterlijk de Duitse topkwaliteit (HEYtex | HEYtrax)

Waarschijnlijk wel bij u bekend, de AirTrack. Een opblaasbare turnmat die dankzij uitstekende materiaaleigenschappen zorgt voor zachte landingen tijdens het trainen. Hierdoor is de kans op blessures minder* en zijn gymnasten zekerder van hun kunnen.

*) In de turnwereld blijven fabrikanten innoveren om de turnsport minder blessure gevoelig te maken, en dat gymnasten minder hun gewrichten en spieren belasten, wanneer zij zowel oefenen in de breedtesport; als ook topsport bedrijven. Naast een wedstrijd-onderdeel is de Airtrack een ideaal toestel om moeilijke turnonderdelen aan te leren, die later op de vierkante vloer worden uitgevoerd.

Waarom dit inkoopcollectief plus het leveren rechstreeks van de fabrikant en de absolute top materialen; veerkrachtiger; 30% lichter (...slechts 21 tot 31Kg; 6 tot 10 meter bijvoorbeeld); sterker; de beste en allerhoogste kwaliteit; beste rondingen, afwerking en details, Beste materiaal, Beste in alles! HEYtex | HEYtrax exclusieve topkwaliteit, Veiligheid, Eenvoudig op te rollen, Veel lichter, Duurzaam, Kleine opbergruimte, Best aanvaardbare prijs voor de beginnende en top gymnasten; Kwalitatieve AirTracks dus — Gemaakt in EU — Vanuit de NL Fun Factory, Europa.

Wij gunnen iedere gymnast de ervaring te trainen op een AirTrack. De meesten trainen bij een turnvereniging en deze verenigingen hebben vaak geen Airtrack.
Een Airtrack is geen goedkope investering. “Zaterdag” verkoopt Airtracks met de allerbeste kwaliteit (het Duitse EU gecertificeerde HEYtex materiaal) voor een goede prijs.
Dit komt doordat wij direct met de producent zaken doen, er komt “geen dure tussenhandel” aan te pas.

KNGU nieuwsbulletin...

Samen presteren met diverse selectiegroepen op Landelijk(NK) niveau...

De KNGU heeft het sinds seizoen 2016 / 2017 opgenomen in het wedstrijdpakket op NK groep springwedstrijden, NK springen individueel en NK team gym. Ook op Regionaal en Districtsniveau biedt de KNGU op dit toestel wedstrijden aan.

Het afgelopen jaar hebben we dan ook al diverse Airtracks verkocht aan turnverenigingen en gymnastiekverenigingen tot aan die van een freerunning school plus buitenschoolse opvang aan toe | Belangrijkste als trainings- en gymnastiektoestel | Zelfs ook al in Zweden; England, Ierland, Schotland en de overige landen rondom Nederland o.a. België, Duitsland, ...maar zo ook zelfs buiten de EU: Zwitserland, Noorwegen, etc.
Ook regionaal is iedereen zo enthousiast tijdens onze vrijblijvende demonstraties dat we u ook hierover graag verder inlichten.

Verder vindt u naast deze- en onze website van de aanbieder Zaterdag.nl net als onder ons eigen geregistreedrde merk YouAre (NL of BE: YouAre.nl; YouAre.be / EN: YouAre.EU; YouAre.ORG.UK YouAre.shop YouAreAir.COM etc.) meer informatie betreffende onze Airtracks. Hierop staan de verschillende maten en kleuren op aangegeven welke we op voorraad hebben; of waarvoor u op de super scherpe aanbiedingen van onze pre-sales acties kunt inspringen. Natuurlijk is maatwerk ook mogelijk, maar vanuit serie-productie vaak nog het meest interessant voor ú.

Proeftraining, en meer!

Wanneer u interesse heeft een Airtrack aan te schaffen kunt u deze hier op deze website en -shop ook bestellen of ook gerust contact met ons op nemen voor een vrijblijvende demonstratie tijdens één van uw trainingen. Wij zullen dan met een aantal Airtracks bij u op locatie een demonstratie geven en zo kunnen de gymnasten de juiste dikte Airtracks uitproberen.

Voordat u besluit een bestelling te plaatsen via onze website en de finacier van al deze collectieve aankopen www.Zaterdag.nl heeft bekeken wilt u misschien wel weten wie “Zaterdag” verder ook is en wat er zo bijzonder aan onze Airtracks is?

Zaterdag — Kvk nummer, Midden Nederland: 30241098

“Zaterdag” is een klein familiebedrijf welke gevestigd is in Kerkdriel. Al een aantal jaar verkopen we producten die gerelateerd zijn aan de “sport en funwereld” (skateboards, longboards, trampolines etc.) Doordat twee van onze kinderen op hoog niveau gingen turnen zijn we in aanraking gekomen met verschillende turnattributen. Naast een goed degelijke en veilige trampoline had zeker ook een Airtrack meteen onze aandacht. Deze mat was echt een toevoeging op de turnvloer en evenwichtsbalk balk o.a. Door de unieke vering en zachte landing durfde onze dochter ineens wel zelfstandig een flikflak. We zijn op zoek gegaan naar een mogelijkheid deze Airtracks goedkoper te kunnen leveren dan het huidige aanbod en merkhouders waarvoor wel heel veel betaald moet worden. We hebben een fabrikant in Europa gevonden die net zo enthousiast was als wij om deze Airtracks samen met ons te gaan produceren. Natuurlijk wel met het beste materiaal en die met de Europese richtlijnen plus vereisten daar ook het ware aanbod in kan waarmaken.

Dat brengt ons meteen op het onderwerp wat er zo bijzonder aan onze Airtrack is. Allereerst de prijs. Deze is met deze superieure kwaliteit vele malen lager dan bij onze concurrenten. Zijn onze Airtracks dan mogelijk toch van een slechter materiaal, of in verdere belangrijke eisen in afwerking ervan en gelet op details simpeler gemaakt of opgezet? Nee, absoluut niet.

Onze Airtracks worden vervaardigd van Heytex. Een hoogwaardig en gelaagde PVC kunststof bestaande uit twee zichtbare lagen met daartussen duizenden draden, gefabriceerd in Duitsland. Verder voorzien van extra luchtdichtheid en lagen. Deze techniek wordt in de basis aangeduid middels “DWF” (Double Wall Fabric). HEYtex is echter en daarentegen een materiaal welke wel voldoet aan alle Europese richtlijnen (diverse Certificaten zijn aanwezig). De prijs is zo laag omdat “Zaterdag” het materiaal zelf inkoopt en direct afneemt van de producent. De vervoerskosten van de producent naar onze opslaglocatie zijn afgesproken laag en wordt mede ook vanuit serie producties lager aangeboden. Onze opslagkosten zijn nihil. Wij nemen genoegen met een lagere marge zodat het aanschaffen van een Airtrack voor onze (toekomstige) klanten, de fans en ambassadeurs ook echt bereikbaar is. Plus de makers ervan in het fabricage process zijn absolute top specialisten in hun vakgebied, kunnen het beter dan wie dan ook en doen niet anders! ...maken zelfs opblaasbare veerpontjes waarmee een Jeep/SUV wordt overgevaren o.a. en meer! ...Voor extra deck space op uw superjacht, of speedboot geeft Superraft.com hier ook inzichten in bijvoorbeeld.
 

·  ·  ·  ·  ·  ·  HEYtex wedstrijd- topkwaliteit banen en meer...

Zo bouwen we juist en zelfs ook wedstrijdbanen, 280cm breedt met de door de KNGU geformuleerde: P3 springkracht van 8 tot 15 meter bijvoorbeeld; Let wel: Met materialen die voldoen aan de EU richtlijnen, REACh, etc. Bovendien 'HEYtex states clearly: "You can rely on us. You can build with our HEYtex textiles. And you can trust us". The success we achieved together now was even the basis for Heytex to create an IMS (integrated management system) which currently consists of the elements quality (DIN EN ISO 9001), environment (DIN EN ISO 14001), occupational health and safety (BS OHSAS 18001) and energy (DIN EN ISO 50001) amongst others'!
 

Misschien maakt deze informatie u nieuwsgierig om ook eens te kijken op onze overige social media kanalen:
Heeft u vragen of wilt u een afspraak met ons maken kunt u contact met ons opnemen. Dit kan per telefoon, per email of via onze website.

Vraag ons gerust ook naar de #AirTrack #Ambassadeur #Clubkorting #Proeftraining — Facebook messenger, zakelijk: m.me/YouAreAir — facebook.com/YouAreAir = fb.me/YouAreAir

info@zaterdag.nl | info@youare.nl — Instagram: @YouAreAir — WhatsApp: +31 (0)6 461 366 81 — Facebook messenger m.me/patrick-bresser privé — Kantoor: +31 (0)418 640 240

Lees meer

Betaal GEEN bezorgkosten*

  • Binnen 1-2 werkdagen in huis!
  • Geen verzendkosten (vanaf €85,-)
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed = geld terug