Advies nodig? +31 (0)418 640 240

GRATIS VERZENDING vanaf € 85,- — ...SMS / WhatsAPP: +31 6 461 366 81

2in1; lage opstap €189

De Beste Airtracks —

Een airtrack is een turnmat die je voor meerdere sporten kunt gebruiken. Gymnastiek, yoga, turnen, dansen, fitness, vechtsport technieken, of om te oefenen met andere tricks, dus ook voor de freerunner, freerunning oa.
Al om al, dus voor flexibiliteit, sport- spel en beweging, maar ook simpelweg voor extra veel speelplezier (spelen), tot springen en van rol tot salto! De mat is dan ook echt multifunctioneel en beschikbaar in verschillende soorten en maten.

De AirTrack is bovendien zeer geschikt voor binnen, buiten en zelfs op het water. Tijdens warme zomerdagen kun je er, ter verkoeling, ook nog een heerlijke waterbaan van maken. De mogelijkheden zijn enorm!

Wil je bovendien een nog langere mat? Dan kun je met de zogenoemde AirConnects- connectiestrips meerdere YouAre-air-tracks aan elkaar verbinden middels de klittenband verbindingen aan de uiteinden.

Overweeg je dan ook om een airtrack te kopen? Dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten.

Voordat je een airtrack aanschaft is het belangrijk om jezelf af te vragen hoeveel ruimte je hebt voor de airtrack, voor welke activiteiten je de airtrack gaat gebruiken en op welk gewicht de airtrack ingesteld moet zijn (dikte). Om je een handje te helpen hebben wij de beste airtracks voortdurend voor je onderzocht en samengesteld, plus blijven we waar (nog) mogelijk tot in het kleinste detail verbeteringen doorvoeren.

Beste Airtrack
- De beste goedkope keuze
- Beste algemene keuze
- Meest luxe- en breedere keuze
- Beste extra korte variant
- Beste extra lange variant
- Beste extra brede variant voor thuis of de gym- turn vereniging
- Innovative- Premium Master sports-series — AirTrack Pro (Indoor & Outdoor)
- Ultimate HEYtex eLite series, a-class-apart
- Beste turnbalk-variant

De 7 Beste Airtracks onderzocht en uitgepluisd in al haar facetten


De Beste Goedkope Keuze
De YouAre | YouAreAir, doch reeds- en eveneens verbeterde “Master sports-series” air-track-, turnmat

Deze air track is de beste goedkope keuze. De schokabsorberende ondergrond is gemaakt van duurzame materialen. Het dubbelwandige materiaal zorgt ervoor dat de air track volledig lucht- en waterdicht is. De air track is te gebruiken voor verschillende doeleinden en heeft een sportief design welke aan de onderkant en bovenkant verschillend van kleur is plus een lengte streep heeft om richting te houden, of drie afzet strepen voor de afsprong. Deze instap versie, genoemd de: “Master sports-series” van YouAre | YouAreAir is een eenvoudige- doch doorontwikkelde air track in technieken die doet wat hij beloofd. De uitstekende basis voor de beginnende gymnast- / sporter, ...of simpelweg gewoon voor extra veel speelplezier!

Voordelen:
Afhankelijk van het seizoen weer beschikbaar in twee basis kleuren en verschillende maten
Inclusief reparatieset, sportieve opberghoes en elektrische miniblower, ...of de bewuste keuze voor een voetpomp
Goede tot uitstekende prijs-kwaliteit verhouding welke veelal en makkelijk al 7 jaar mee kan in levensduur en zijn waarde behoud
Stevig luchtventiel van het Italiaanse merk “Bravo”, plus overige details die kloppen voor zowel luchtdichtheid, stevigheid, etc.
Mogelijkheid tot verlenging middels klittenband verbindingen

Nadelen:
Ondanks de extra- 12 cm hoogte, i.p.v. de veelvoorkomende 10 cm hoogte bedoeld als instapmodel en niet bedoeld voor de oudere tieners.

12cm dik YouAre Master Sports Series; ...incl. electrische luchtpomp 600 Watt — NIEUW op voorraad, zomer 2021 (3m & 4m): Nieuwe totaalpakket samenstellingen: Hoogste kwaliteit AirTrack, 12 cm dik <klik hier>; Laagste prijs voor deze enorm vele malen hogere kwaliteit! Langere levensduur, mooiere producten, beste afwerking, voldoende diktes en overlap materialen, betse veerkracht, etc.

Lees meer

Betaal GEEN bezorgkosten*

  • Binnen 1-2 werkdagen in huis!
  • Geen verzendkosten (vanaf €85,-)
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed = geld terug