Advies nodig? +31 (0)418 640 240

GRATIS VERZENDING vanaf € 85,- — ...SMS / WhatsAPP: +31 6 461 366 81

150cm breed ...€ 479,-

Meest Luxe Keuze — 

De 150 cm breedere Innovative- YouAreAir “Premium Master sports-series” — Airtrack Pro, Indoor & Outdoor

Deze Airtrack heeft net als de overige YouAre sports-series- en door zijn gemiddeld vele malen hogere kwaliteit dan gemiddeld voorkomt in de markt eveneens een lange levensduur van makkelijk- en zonder moeite 7 jaar en behoudt zijn waarde gezien de mat mits regelmatig opgeborgen netjes blijft! Door de goede demping en dikte van 15 cm tot 20 cm voor de langere versies ben je gegarandeerd van een veilige landing. De dikte plus breedte van de mat verkleint de kans op blessures. Ondanks de grote omtrek van de airtrack verplaats je de mat makkelijk door de handvatten. Wil je op een warme zomerdag even afkoelen? Maak dan een waterbaan van de airtrack.

Voordelen:

Verkrijgbaar in meerdere kleuren
Belastbaar tot 120 kg
Inclusief reparatieset, opberghoes en elektrische luchtpomp
Luchtdruk makkelijk instelbaar
Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en verschillende diktes
Mogelijkheid tot verlenging

Nadelen:

Relatief zwaar om door een jongere te verplaatsen, -of op te zetten, -of op te ruimen.

Al om al, de: Master Sports Series DWF — 4, 5 of 6 meter X-Mark, zwart, blauw of rood — Pro AirTrack, incl. Italiaanse Scoprega Bravo OV-type mini blower

Uniek: 150cm breed
4, 5 of 6 meter lengte; 3 kleuren (blauw, zwart & rood), 15cm dik (4 meter lang) ...tot 20cm dikte (5 en 6 meter lengtes)!

 - 400x150x15 cm — € 479,-
 - 500x150x20 cm — € 599,-
 - 600x150x20 cm — € 729,-

Speciaal voor jou hebben wij de beste AirTrack gemaakt voor een scherpe prijs. De Master Sport Series AirTrack van YouAreAir is tot in elk detail verbeterd en voldoet aan de EU normen. De hoge kwaliteit garandeert een lange levensduur.

Door de dikte van 15 cm (in plaats van de gangbare 10 cm) is deze AirTrack zeer geschikt voor spelen tot springen en van rol tot salto. In enkele minuten klaar voor gebruik, makkelijk te verplaatsen door de twee handvatten en snel weer opgeruimd door de meegeleverde mini-blower. Deze krachtige elektrische pomp is een enorm gemak bij het opblazen en leegzuigen van de AirTrack.

De hardheid is goed te regelen; door de AirTrack minder hard op te blazen, ervaar je een bijzonder hoge veerkracht en is ook de kans op blessures minder groot. Dit product heeft een uitstekende demping. Daardoor kun jij langer doorgaan met oefenen. Een professioneel product, vergelijkbaar met de AirTracks met exact dezelfde materialen en kwaliteit die in gymzalen en ook bij groepsspringwedstrijden gebruikt worden.

De AirTrack is zeer geschikt voor binnen, buiten en zelfs op het water. Tijdens warme zomerdagen kun je er, ter verkoeling, een heerlijke waterbaan van maken. De mogelijkheden zijn enorm.

Je kunt deze AirTrack verbinden met andere producten van YouAreAir; een AirBoard of een dikker AirBlock d.m.v. een verbindingsstuk. Of combineren met een AirRol (met of zonder stabilisator) of AirSpot. Hiermee kun je thuis of op locatie diverse opstellingen maken voor gevarieerd spel en sport plezier.

Specificaties AirTrack:
opgeblazen lxbxh 400x150x15 cm
opgerold 165x35 cm
gewicht 20 kg
belastbaar tot 120 kg
materiaal: gelaagd DWF gecoat vinyl (PVC) elite gymnastics 5 sterren topkwaliteit, stevig en waterbestendig

We leveren dit als compleet pakket:
1x AirTrack 4 meter, 150cm breed, 20 kg Master-Sports-Series
1x mini-blower: een krachtige elektrische luchtpomp van het Italiaanse merk Bravo
1x stevige PVC opberghoes
1x reparatieset (DWF PVC, lijm en ventielsleutel)

Certificering:
CE keurmerk en veiligheid/ EN 71/ En 14960.
Garantie 2 jaar
eventueel optie: tijdelijk op proef

Extra detail: YouAre AirTracks
Nieuwe marktleider. NL voorraad.
— Nu: 500 AirTracks per/maand!

Extra veerkracht, door 15cm dikte!
15 cm Dik voorkomt ook een: “floor-Out”; Dat er door de mat wordt heen gesprongen (...tot op de grond), als de AirTrack zachter wordt opgeblazen voor hogere- en vergrote sprongen waar de AirTrack voor bedoeld is!
De luchtdruk is veel beter te regelen dus ook voor een snelle technische sprong — harder opgepompt — voor de meer gevorderden en de geoefende springer.

Mocht je nu niet het juiste Air-product gevonden hebben, of heb je de behoefte aan specifieke of afwijkende maten, dan kunnen we je verwijzen naar de website van de leverancier voor persoonlijk contact en diverse andere opties.

Lees meer

Betaal GEEN bezorgkosten*

  • Binnen 1-2 werkdagen in huis!
  • Geen verzendkosten (vanaf €85,-)
  • 14 dagen bedenktijd, niet goed = geld terug